0

103 Нравится
Утконосы с изолированными рукоятками 115 мм INTERTOOL HT-0130
категорияУниверсальная
группаСтолярно-слесарный инструмент
типИнструмент шарнирно-губцевый
подгруппаУтконосы
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.0,079
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL HT-0130

в наличии 5 шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Лінійка довгогубців

Переваги моделі

Призначення

Застосування

Довгогубці прецизійні - універсальний інструмент для утримання та затискання невеликих деталей, кріплень. Також за допомогою них ви легко зможете  перерізати дріт, проволоку тощо. Довгий тонкий носик робить ці плоскогубці ідеальними для ремонту електричних систем транспортних засобів, комп'ютерів, елементів керування та ін.

Можливості

Можливості

Губки з рівномірно розташованими зубцями захоплюють практично будь-які за формою деталі, тонкий листовий матеріал, прутки, а також шестигранні та квадратні кріплення. Також за допомогою них можна згинати тонкі плоскі деталі, дріт тощо.

Робота у важкодоступних місцях

Робота у важкодоступних місцях

У порівнянні із загальною довжиною, ці плоскогубці мають дуже довгий та тонкий ніс, який проникає глибоко у важкодоступні місця та забезпечує зручне захоплення дрібних деталей.

Різак

Різак для дроту

Кусачки біля початку лез акуратно перерізують мідний, алюмінієвий та загартований сталевий дріт завдяки оптимальному куту заточування лез під 65 градусів. Забезпечують гладкий та чистий зріз, що потребує мінімальних зусиль.

Зручність

Зручні ручки

Широкий закруглений профіль ручок рівномірно розподіляє зусилля по руці, зменшуючи напругу та тиск на долоню. Шорстке прогумоване покриття для кращої фіксації в руці.

 

 

Шарнірно-губцевий інструмент №1 в Україні. За результатами незалежного рейтингового дослідження у рамках проекту Українська Народна Премія у 2021 році.




<=>